B&B

B&B Après-Velo

Verwachte opening : Juli 2024

Welkom bij Après-Velo, een Bed & Breakfast gelegen in het hart van de prachtige Vlaamse Ardennen. Onze B&B is gehuisvest in een sfeervol gerestaureerd voormalig hotel, omringd door weelderige groene landschappen en schilderachtige vergezichten.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de vele knipogen naar de wielerwereld maar ook natuur en rust staan hier centraal. Onze kamers zijn liefdevol ingericht met oog voor detail en bieden een comfortabel toevluchtsoord na een dag vol avontuur in de Vlaamse Ardennen.

Als fervente fietsliefhebbers begrijpen we de behoeften van onze gasten en bieden we uitgebreide faciliteiten voor fietsers. U kunt bij ons uw fiets veilig stallen, gebruikmaken van reparatiegereedschap en profiteren van lokale fietsroutes die direct vanuit onze B&B beginnen.

Elke ochtend wordt u verwend met een heerlijk ontbijt, bereid met verse en lokale ingrediënten. Ook hier zal de sportieveling of net de bourgondiër niets tekort komen. Geniet van vers gebakken broodjes, lokale kazen, overnight oats, pannenkoeken, eitjes of wat dacht u van onze signature ontbijtburger en nog zoveel meer terwijl u uitkijkt over de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen.

Onze B&B is ideaal gelegen voor het verkennen van de vele bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen. Verken pittoreske dorpjes, historische steden en prachtige natuurgebieden, of waag u aan uitdagende wandel- en fietsroutes die u langs adembenemende panorama's voeren.

Na een dag vol avontuur kunt u zich ontspannen in onze zithoek of terras met een lokaal (fiets)biertje, terwijl u geniet van de rust en stilte van het platteland. Bij Après-Velo streven we ernaar om uw verblijf onvergetelijk te maken en u te laten genieten van de ware schoonheid en gastvrijheid van de Vlaamse Ardennen.

We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!


Wil je alvast boeken? DAT KAN! Vanaf Juli 2024 staat de kalender open voor boekingen.